4 závody Národních kvalifikačních závodů máme za sebou

V měsíci červenec proběhli 4 závody NKZ, Jak si na tom stojí naší závodníci? V kategorii C1M je na 12. místě Ulitzka Oliver, v kategorii K1M je na průběžném 5.místě Jakub Mrázek, hned za ním na 6.místě je Tomáš Rousek. Na 18.místě v téže kategorii ja Jan Mrázek a hned za ním Jirka Žák. V kategorii K1W je na 11.místě Kloboučková Ivana, na 29.místě Klára Mrázková.

Z jednotlivých závodů (1.NKZ České Budějovice) je potřeba vyzvednout  1.místo Honzy Mrázka v Kategorii K1M (U23), 1.místo Jakuba Mrázka v kategorii K1M (DM), 7.místo v kategorii K1M (DS) Kloboučková Ivana.

V 2.NKZ opět v českých Budějovicích zazářila Kloboučková Ivana 3.místem v kategorii K1W (DS), 3.místem v kategorii K1M (U23) Tomáš Rousek.

Ve 3.NKZ v Roudnici nad Labem se naší svěřenci opět neztratili. Kloboučková Ivana v kategorii C1W (DS) opět obsadila 3.místo, Jakub Mrázek v kategorii K1M (DS) zvítězil a Tomáš Rousek v kategorii K1M (U23) skončil na 3.místě. Antl Tomáš skončil v kategorii K1M (ŽM) na druhém místě, taktéž na druhém místě skončila Klára Mrázková v kategorii K1M (ŽS). Ulitzka Oliver obsadil v kategorii C1M(DS) 5.místo.

Ve 4.NKZ opět v Roudnici nad Labem obsadila Kloboučková Ivana v kategorii C1W (DS) 5.místo, Jakub Mrázek v kategorii K1M(DM) necelých 38 setin vteřiny na druhém místě, Rousek Tomáš v kategorii K1M(U23) obsadil opět 3.místo. V kategoii K1W (ZS) obsadila Klára Mrázková 2.místo a v C1M (DS) si Oliver Ulitzka dojel pro 5.místo.

Všem závodníků a trenérům velká gratulace.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazeno. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.